Házak építése

Egy telek, egy terv és a mi csapatunk – erre van szüksége, ha házépítésre adja a fejét. Generálkivitelezést vállalunk az ország egész területén!

Teljes körű generálkivitelezés

Minden egy kézben, hogy hatékonyak és jól szervezettek legyenek az egymásra épülő feladatok. Csapatunk minden építőipari munkához magasan képzett szakembert biztosít, így minőségi munka jellemzi az építkezést az alapoktól az átadásig.

Építőmesteri feladatok

A tervezőkkel együttműködve végezzük a munkát. Képzett munkatársaink a munkafolyamatok koordinálásában is jártasak, építésvezetői feladatokat is ellátnak.

Építőipari szakmunkák

Asztalos, ács és lakatos is tartozik csapatunkhoz. Cégünk a kőműves munkák mellett villanyszerelést valamint víz- és gázszerelést is vállal.

Bízza ránk otthona felépítését, ha minőségi alapanyagokból, magasszintű szakértelemmel készült házban
szeretne élni.

Adja meg elérhetőségét és kollégánk 24 órán belül felhívja, hogy megbeszélhessék mire van
szüksége és időpontot egyeztethessenek a személyes találkozóhoz és az ingyenes felméréshez.

A munka megrendelése előtt INGYENESEN vállaljuk a felmérést, ami az általunk kidolgozott árajánlatalapját képezi. Ön tételesen láthatja milyen munkák szükségesek és ezek mekkora anyag – és munkaköltséggel járnak. Segítünk abban, hogy megalapozott döntést hozzon és ne érjék meglepetések a felújítás során.

Kérjen visszahívást MOST!

Kollégánk 24 órán belül jelentkezik és egyeztethetik az első terepszemle időpontját!

Duguláselhárítás, Szifonok, lefolyók, javítás, tisztítás, Csaptelepek (csap) cseréje, WC, WC tartály javítása, cseréje, Zuhanykabin összeszerelése, cseréje, Egyéb szaniterek cseréje, javítása ,Teljes körű vízvezeték szerelé, Fűtésszerelés, Radiátorszerelés, javítása, csere, Gázbojler javítás, szerelés, csere, Vízmelegítő javítás, szerelés, csere, Konvektor javítás, szerelés, csere, Kéménybélelés, Vízóra csere, Engedélyek ügyintézése, Ajtók, ablakok bontása utáni visszajavítás, Tisztasági festés, Csempe javítás – csere, Parketta javítás – csere, Parkettafelújítás, Szigetelések (födém, tetőtér), Teljes körű lakásfelújítás, Teljes körű családi ház felújítás, Konyhabútor szakszerű összeszerelése, Fürdőszobabútor szakszerű összeszerelése, Gardrób szakszerű összeszerelése, Bútor doktor, bútorok javítása, Egyéb bútorok összeszerelése